Oldal kiválasztása

KARANTRÉNING 10. NAP

Ezen a napon már hanggal megy az edzés. Az helyzet úgy hozta, hogy bármilyen kiegészítő technikai eszközt (pl. külső mikrofon) értelmetlen online megrendelni, mert a kiszállítás bizonytalan. Ismét abból kellett építkeznem ami kéznél volt. Korábban már kaptam visszajelzést arra vonatkozóan, hogy hanggal azért jobb lenne. Most kipróbáltam.  

NEHÉZSÉGI SZINT

  • KEZDŐ 53% 53%
  • KÖZÉPHALADÓ 45% 45%
  • HALADÓ 2% 2%

TRÉNING HOSSZA (percben)

IZOMCSOPORTOK, AMIKEN TÖBB, MINT 25%-BAN VAN A FÓKUSZ

IZOMCSOPORTOK, AMIKEN KEVESEBB, MINT 25%-BAN VAN A FÓKUSZ

Has (38%); Bicepsz és Tricepsz (27%); Csipő nyitó (44%); Térdek (44%); Alsó hát (47%); Középső hát (30%); Nyak (41%); Medence (30%); Mély izmok (27%); Combfeszítő (30%); Vállak és Kar (44%); Felső hát (30%)

Kar egyensúly (5%); Lábfej és Boka (8%); Combhajlító (16%); Szív nyitó (13%); Csukló (11%)

A videó rögzítése telefonnal történik, a  fényviszonyokhoz alkalmazkodunk. Azzal dolgozunk, ami éppen a rendelkezésünkre áll.

FIGYELJETEK ARRA, HOGY A GYAKORLATOK VÉGREHAJTÁSA SORÁN NE FESZÍTSÉTEK TÚL MAGATOKAT. EZ MINDENKINEK A  SAJÁT FELELŐSSÉGE.

Óvintézkedések és ellenjavallatok

Óvatosan és odafigyeléssel kell gyakorolniuk azoknak, akik bemerevedett háttal, vállakkal, csukló, csipő, térd sérülésekkel vagy térdfájdalommal küzdenek.

A tájékoztatás nem teljeskörű! Ha kétségeitek vannak az állapototokkal kapcsolatban, forduljatok orvoshoz, mielőtt a póz gyakorlását megkezditek.

Keress bátran, ha segítségedre

lehetek 

Share This